Лучший сканер покупателей


Ідентифікатор у програмі лояльності — це інформація, що дозволяє зв’язати дані покупця і історію його покупок, розрахувати і видати йому винагороду, а також, надалі, проаналізувати його поведінку.

У наш час підвищених швидкостей і клієнтоорієнтованості бізнесу покупець має отримувати найпростіші і найбільш зручні способи ідентифікації. Крім традиційної пластикової картки, покупець може просто назвати свій номер мобільного телефону касирові або показати йому QR-код на екрані свого смартфона.


Платформа inCust пропонує елегантне рішення для автоматичного сканування коду з екрану смартфона: програмний модуль inCust Реєстратор — робоче місце продавця. При встановленні на Android-планшет Реєстратор дозволяє продавцеві ввести номер телефону на екрані та використовує камеру пристрою для розпізнавання QR-кодів. Це зручно і економно: бізнес не потребує додаткове обладнання.

З іншого боку, послугу слід надавати максимально якісно і швидко. Для цього продавець (наприклад, бариста) має бути максимально зосередженим на своїй роботі і не відволікатися на введення номера телефону покупця або сканування його QR-коду. Для цього ми створили inCust Кіоск, котрий дозволяє покупцеві самостійно ідентифікувати себе на касі.

Уявімо звичайну кав’ярню, в якій покупець стоїть біля стійки в очікуванні, доки бариста приготує його замовлення. Екраном до покупця встановлено планшет. За допомогою планшету покупець може самостійно, не залучаючи до процесу бариста, ввести свій номер телефону, або зісканувати QR-код з встановленого на смартфоні додатку.

Інформація про покупця автоматично передається в касову систему закладу, яка сама визначає, хто є покупець, що він купує і яку винагороду за покупку повинно бути нараховано на його рахунок.

За допомогою платформи inCust торгова точка оптимізує час співробітників і покупців — в деяких випадках час перебування покупця у касовій зоні скорочується до 9 секунд.

Чекаючи замовлення, покупець може ознайомитися зі спеціальними пропозиціями і новинами на екрані планшету, або може подивитися стан свого бонусного рахунку. Також, за бажанням бізнесу, можна застосовувати різні ігрові схеми: наприклад, покупець може відразу ж вибрати собі подарунки, які можна отримати в обмін на накопичені бонуси.

Окремо слід зазначити, що модуль inCust Кіоск дозволяє отримати від покупця зворотний зв’язок щодо якості обслуговування в торговій точці у режимі реального часу. Після завершення касової операції і нарахування бонусів покупцеві буде запропоновано оцінити роботу персоналу в цій точці продажу. Ця інформація буде корисна для власників бізнесу та для підтримання високих стандартів обслуговування.

Модуль inCust Кіоск може бути розширено іншими функціями. Наприклад, коли на касі формується чек, він може одразу відображатися на екрані планшету.

Важливо, що inCust Кіоск дозволяє використовувати сучасні методи оплати за допомогою мобільного додатку. Для цього покупцеві необхідно лише вибрати на екрані планшету функцію «Оплатити електронними грошима» і сканувати QR-код, згенерований мобільним додатком inCust. Інформація про чек негайно передається в процесинговий центр, і кошти списуються з електронного рахунку покупця. Покупцеві навіть не потрібно діставати гаманець.

Додаткову вигоду модуль inCust Кіоск принесе через залучення нових покупців. Цей модуль, як і вся платформа inCust, має численні вбудовані механізми для поширення електронних купонів серед покупців партнерськими бізнесами. Купони може бути роздруковано, поширено через соціальні мережі, як особисті повідомлення, або навіть через SMS.

Платформа inCust дозволяє проконтролювати кожну зі сторін, що беруть участь в крос-маркетингу, при цьому забезпечуючи безпеку кожної бази даних покупців.

Таким чином, inCust Кіоск перетворюється в універсальне рішення, що об’єднує в собі:
1. ідентифікацію покупця
2. візуалізацію чеку
3. засіб для електронних платежів
4. рекламний канал новин компанії
5. канал отримання зворотного зв’язку про якість обслуговування

Все це здійснюється за допомогою невеликого планшету за бюджетною ціною.

На зображенні ви можете бачити приклад налаштування модуля inCust Кіоск на касі. Якщо у вас ще залишилися сумніви щодо доцільності використання платформи inCust вашим бізнесом, зв’яжіться з нами. Ми винайдемо для вас найефективніше рішення.

  Рекомендации бизнесу
Recent Posts
[contact-form-7 id="201" title="Detailed rates"]
[contact-form-7 id="200" title="Order demo"]
Войти как покупатель Войти как бизнес